PIZZERIA MARIA DEVENTER

PIZZERIA MARIA DEVENTER Grillroom Pizzeria Maria: de lekkerste gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 4035 beoordelingen
27 nov 2021 om 23:35 Na 90 minuten stond de track and trace op ' uw bestelling wordt zo bezorgd' Dat heeft daarna nog bijna 1 uur geduurd. Kan zijn dat het druk is, maar daarvoor heb je de mogelijkheid de status van aflevering te volgen. Eten was overigens prima.
27 nov 2021 om 20:42 Eten was goed. Maar veel later dan werd gezegd werd het bezorgd. Er heen gebeld, waar ik erg onbeschoft te woord werd gestaan, en ze de telefoon er gewoon op gooide. Erg klant onvriendelijk.
26 nov 2021 om 19:02 Verzorgd eten. Goed warm en vriendelijke bezorging.
26 nov 2021 om 4:05 Aangebrande pizza die niet gesneden was
25 nov 2021 om 14:37 Helaas voor de tweede keer bijna twee uur moeten wachten. het feestje viel voor de kinderen helaas een beetje in het water. Begrip voor drukte, maar communiceer :)
21 nov 2021 om 21:39 Nice
21 nov 2021 om 19:17 Eten was koud, bezorgtijd was 90 minuten, maar dat kun je niet eens kiezen bij de beoordeling.
21 nov 2021 om 8:15 Eten was koud na 70min wachten. Zeer teleurstellend. Wij zoeken een andere bezorgservice.
19 nov 2021 om 22:03 Deze calzone was helemaal goed, goed gebakken, lekker gekruid, goed gevuld. Echt heerlijk. Dank je wel Maria, tot volgende week!
15 nov 2021 om 10:28 Prima en netjes
13 nov 2021 om 21:51 This one is bad and I have to let you know that you need to improve on your services and communication with customers cos you gave me what I did not ordered for.
13 nov 2021 om 20:50 Eten was goed warm en smaakte goed! Voor herhaling vatbaar