PIZZERIA MARIA DEVENTER

PIZZERIA MARIA DEVENTER Grillroom Pizzeria Maria: de lekkerste gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4210 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Maria Deventer. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 19:54 Vlees weer heerlijk. Kapsalon ook. Aardappels wat te hard naar mijn smaak. Maar weer zeer goed gegeten
16 mei 2022 om 22:01 Kapsalon vage prak en friet niet gaar
15 mei 2022 om 21:16 Erg lekker, op tijd en warm.
15 mei 2022 om 16:09 Verslaafd aan de Calzone. Deze was weer heerlijk, goed gevuld en, voor de zaterdag, keurig op tijd bezorgd. Tot de volgende Calzone! Bedankt weer Maria.
12 mei 2022 om 7:13 Top top top Pizza vers Knoflooksaus versheb zo ontzettend gesmuld.
8 mei 2022 om 19:39 Bestelling niet compleet en shoarma koud en de doorbakken Aardappelschijfjes klef en zacht. Levering vlot zoals gewoonlijk, maar de kwaliteit gaat wel wat achteruit. Erg jammer.
8 mei 2022 om 12:36 Beste eigenaar; Ik heb spijt en voel me hypocriet om een 'recensie' eerder(kanniet verwijderen), want ben blijven bestellen. U bent goed, het eten, is gewoon goed en ik waardeer dat ik hier mag/kan bestellen. Ik hoop dat ik het zo ietwat goed heb gem
7 mei 2022 om 10:41 Alweer een heerlijke Calzone. Prima gevuld en goed warm. Bedankt weer Maria.
6 mei 2022 om 10:46 Redelijk snel geleverd. Pizza’s smaakten goed. Wel iets teveel afgekoeld gearriveerd.
4 mei 2022 om 19:52 Prima op tijd. Lekkere maaltijd
4 mei 2022 om 1:41 Topp!!!
2 mei 2022 om 15:37 Super snel aan huis bezorgd, het zag er goed uit en smaakte ook goed!