PIZZERIA MARIA DEVENTER

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 4422 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Maria Deventer. Meer weten? Ontdek meer

25 jan 2023 om 20:21 Zelden zulk slecht eten bezorgd gekregen. Alles lauw, de kapsalon zag en ontzettend onsmakelijk uit en was niet lekker (patat doorweekt van…? Sla?), de pizza was hard en lauw. Sauzen niet geleverd, wel betaald. Enorm slecht. Nooit weer.
21 jan 2023 om 22:03 Superlekkere pizza en bezorging op tijd
20 jan 2023 om 7:58 Eten kwam eerder dan verwacht! Eten mag iets warmer maar nog wel prima. Smaak goed
15 jan 2023 om 19:37 Pizza was goed, aardappels waren door de condens erg nat. Alleen come on, die pizza snijden is toch een kleine moeite haha
15 jan 2023 om 19:26 Heerlijke pizza. Pizza's waren er sneller dan aangegeven was.
11 jan 2023 om 22:16 Super kwaliteit
9 jan 2023 om 20:54 Eten was prima. Bezorging veel te laat.
9 jan 2023 om 20:52 met 50 minuten bedoel ik 50 minuten te laat! ik had 18:15 aangeven het bezorgd te willen hebben heb het 19:05 gekregen, eten was oke droge korst van de pizza
9 jan 2023 om 20:52 Werd bezorgd een uur later dan aangevraagd. Twee uur nadat het besteld kwam het pas, b het bellen waar het blijft werd me gezegd dat ik beter de bestelling kan doorbellen ipv via thuisbezorgd. De temperatuur van het eten was ook niet echt warm meer.
8 jan 2023 om 19:40 De lamachun was perfect, enige jammere vond ik dat de salade met Feta geen enkel stukje feta bevatte. Beetje zonde.
7 jan 2023 om 9:13 De pizza pescatore had een extra bite omdat er nog schelpen op zaten. Heel slordig. Vulling pita kipfilet was erg vet. Het wordt er niet beter op helaas.
6 jan 2023 om 19:47 De lamachun was beetje slap niet zo lekker